image3
image3

El club triatló Granollers facilita als seus socis la pràctica de l’esport i aprenentatge oferint els següents serveis...

ENTRENAMENTS CONJUNTS

NATACIÓ

Lloc: Piscina Municipal de la Roca del Valles
Horaris: Dimarts a les 7:00h i Divendres a les 19:45h.

*A l’estiu, els divendres anem a Cabrera de Mar per practicar aigües obertes.

CICLISME

Lloc de sortida habitual: Pistes d’atletisme de Granollers

Dissabte i/o diumenges al matí sortida de ciclisme o T2. Aquestes convocatòries no són fixes i es realitzen mitjançant la llista de correu interna.

CURSA A PEU

Lloc : Pistes d’atletisme de Granollers

Dimecres a les 19:45h es realitzen entrenaments de córrer i  diferents activitats segons alçada temporada.

ENTRENAMENTS PLANIFICATS

Planificació setmanal d’entrenaments (inclou els presencials i els lliures). Aquestes planificacions són gestionades amb un software/app (Training peaks), el qual alhora servirà a l’entrenador per fer seguiment dels entrenaments, que va inclòs a les diferents quotes que trobaràs més endavant.

BONIFICACIONS

El CTG te un sistema de bonificacions en les inscripcions de la FCT i la FETRI que fa que els nostres socis no paguin mai l’import sencer de les inscripcions.
A més, es bonifica la participació individual en les curses de la FCT i FETRI realitzades durant la temporada amb un % de descompte en la llicència de la següent temporada.

ELS SERVEIS QUE ES MOUEN AL CLUB

TRAMITACIONS DE LLICÈNCIES I INSCRIPCIONS A TOTES LES CURSES

 • El pagament és a càrrec de l’atleta excepte en condicions especials
 • El club paga 3 inscripcions a curses que pertanyin a la federació estatal o autonòmica amb l’afany de promoure la participació, en el cas que la participació sobrepassi de tres membres del club, el resta d’inscripcions es paguen entre tots el participants, alleugerint el cost de la inscripció.

LLISTA DE CORREU

 • Llistat de google groups molt activa la qual fem servir per assessorament, resoldre dubtes, quedar per sortides i entrenar, etc Es debaten activitats i actualitat esportiva i es manté informats a través de cròniques l’activitat dels membres del club.

EQUIPACIONS

 • El club gestiona periòdicament les comandes de la roba oficial de competició de l’ entitat.
 • Tant el material com la roba va per compte de cada soci. Es realitzen comandes mensuals de roba a través d’un web de la botiga Esportissim, sempre pots anar allá presencialment per probar-te la talla correcte.
 • Tota la roba és de la marca INVERSE.
 • Per a més informació fes click aquí.

WEB

 • El club gestiona la pàgina Web per tal de donar ressò i reflectir les participacions en curses dels nostres representants, així com altres activitats lúdiques o socials.

RESSÒ MEDIÀTIC

 • El club emet de forma regular notes de premsa a els mitjans de comunicació, de les participacions dels seus representants en competicions.

CONCENTRACIONS

 • De forma regular el Club fa una o dues convocatòries anuals, per participar en “concentració/stage” comunitàries per tal de poder conviure i entrenar junts uns quants dies, normalment són per la tardor i primavera coincidint amb dies festius (tot sants i setmana santa).

AVANTATGES CMLR (Patrocinador CTG)

EL CMLR (Centre Mèdic La Roca) ens ajuda a mantenir-nos en forma i amb salut!

 • 20% descompte servei de fisioteràpia  (no inclou osteopatia i tractament amb indiba). Preu habitual 35€/ preu pel club 28€
 • 10% visites de podologia i estudis de trepitjada. No inclou descompte en la plantilla. Preu habitual 80€/ preu pel club 72€
 • 10% proves d’esforç. Aquest no t’envio preus pq hi ha moltes variables
 • 10% en estudi biomecànic del ciclisme preu 150€/preu pel club 135€
 • 15% en serveis d’odontologia(dentista)
 • 50% en higiene bucodental

A TENIR EN COMPTE...

Per altra banda, és necessari obtenir la llicència de la FCT, per un tema de garantir la seguretat als entrenaments en cas d’accident o lesió. L’equip pot fer aquesta gestió, i al principi de tot; si vols fer un període de prova no és necessari.

En el cas de començar amb l’equip, si tens pensat competir, també necessitem saber quin número de xip groc tens (cal posar-ho al formulari), en cas contrari l’equip en comprarà un per tu, ja que és imprescindible per competir, igual que la llicència.

Si tens qualsevol dubte adicional, pots contactar amb nosaltres fent click aquí.  

Per tramitar l’alta és necessari omplir el següent formulari i contestar aquest mail, així els entrenadors t’enviaran tot el que necessites per arrancar amb l’equip.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per el seu correcte funcionament. Al fer clic al botó  Acceptar, vol dir que estás d\\\'acord amb l\\\'ús d\\\'aquestes tecnologíes i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad